Η εποχή της γενίκευσης.

Ξεκάθαρα θα λέγαμε πως σήμερα ζούμε στην εποχή της γενίκευσης. Για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί υπάρχει έτοιμη και μια ταμπέλα για  το καθετί.

Η ταμπέλα συνήθως έχει και κάποια ευφάνταστη ονοματολογία η οποία μπορεί να παραπέμπει σε ένα χαρακτηρισμό μονολεκτικό ή και φτιαγμένο σε μια μικρού μεγέθους πρόταση. Παρόλα ταύτα ο χαρακτηρισμός παραμένει ως μια γενίκευση..

Και σε κάθε περίπτωση φυσικά τα λαϊκά δικαστήρια δίνουν και παίρνουν στις μεταξύ των συνδετημόνων συζητήσεις... 

Πτυχία βγαλμένα από τα κοινωνικά δίκτυα, μεταπτυχιακά δοσμένα σε λαϊκές αγορές και καφενεία και μελέτες βγαλμένες από προσωπικές εκτιμήσεις, προσωπικά βιώματα και οικογενειακές ιστορίες... 

Καπιτάλευση του ανθρώπινου πόνου...

Εκατομμύρια διαφορετικές αλλά καθόλα έγκυρες απόψεις....

Ταμπέλες προς χίλιες και βάλε διαφορετικές κατευθύνσεις και έπειτα η γενίκευση η οποία έρχεται να ισοπεδώσει τα πάντα, να τα ομοιογενοποιήσει και να τα βάλει ανακατεμένα σε ένα τσουβάλι   παρά τις όποιες διαφορές τους.

Λοιπόν για μάντεψε: 

Έχω και εγώ μια άποψη και θα την κάνω ταμπέλα και όσοι αγαπάνε μπορούν να τσουβαλιάσουν κάτω από την ταμπέλα ότι τραβάει η ψυχή τους.

                                                                 Βελτιώσου σαν άνθρωπος.

Και άσε τους άλλους και τις όποιες γενικεύσεις των ''ειδημόνων'', 

Και αυτό γιατί το ταξίδι σου  έχει απαιτήσεις πολλές και δύσβατους δρόμους και κυρίως γιατί ο χρόνος σου για το ταξίδι σου είναι πολύτιμός και  δεν έχει γυρισμό..






Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άντε και καλή μας αρχή..

Η δεύτερη ζωή..

Τι να πει ένας τίτλος για δυο χρόνια..